Sale!

Art Bandana (separate)

€ 29,95 € 24,95
Sale!

Art Bandana (separate)

€ 29,95 € 24,95

This bandana is super cool. This motive we designed for the famous Hermitage museum in Amsterdam. It's about a 15th century poet who tells poems about sexy subjects in a theme called the rose. It's how you interpretate things and that is what this design is all about. The mouth with teath is made from a paprika and the design is from our handpainted marbled design on water and then copied in photoshop. 

In

Black/white/green/brown

Red/blue and a lot of colors in between.

Pink/grey/white/oker

Yellow/blue/green

Blue/lightblue/brown/yellow

Green/blue/purple/yellow

Size: 55x55cm
Material: 100% super soft high quality cotton

The bandana is from 100% soft cotton and easy to wrap around your neck, hair or mouth with our magic clip. 

Sale!

Art Bandana with Magic Clip

€ 44,95 € 37,95
Sale!

Art Bandana with Magic Clip

€ 44,95 € 37,95

Deze super stoer bandana is gemaakt van 100% katoen en is in de maat 55x55cm. Het design is speciaal ontworpen voor de Hermitage in Amsterdam en gaat over een 15 eeuwse dichter die de regels niet zo nauw nam.

Het leuke is dat door de Magic Clip je deze bandana kunt omtoveren tot mondkap! En met deze mondkap zie je er nog steeds cool uit. ;-)

Samen met Magic Clip €37,95

Los: Bandana €24,95 Magic Clip €14,95

Ongeveer 3 werkdagen levertijd

This special design bandana has a great print with fantasy figures and paprika mouth, the design is made for the famous Hermitage in Amsterdam. It's made from 100% cotton and the size 55x55cm. The nice thing about this bandana that with our Magic Clip you can change it into a mouth mask or wear it as a cool scarf. 

With Magic Clip voor 37,95 Los Bandana 24,95 Los magic

 

Sale!

Magic Artwear - Mini - Salad

€ 79,00 € 59,00
Sale!
Sale!

Magic Artwear - Mini - Salad

€ 79,00 € 59,00

Magic Artwear Mini 'Salad'' samen met of zonder magnetisch bevestigingssysteem.
Deze prachtige zachte zijden sjaal is een musthave in iedereen zijn kledingkast.
Het formaat is 68x68cm, de perfecte maat om er veelzijdig mee om te gaan, hang het op als een decoratief kunstwerk (extra item; het magnetisch ophangsysteem) of draag het als een sjaaltje.
Het design is gemaakt door kunstenaarsduo Karen en Jolanda van Cutting the Cake, naar aanleiding van een originele marmer schildering. Met deze techniek wordt verf toegevoegd aan een bad van 'Iers Mos', waarna het dessin wordt afgedrukt op stof of papier. Het zijde is van een hoge kwaliteit en wasbaar met de hand.
Met de Magic Clip zijn er nog meer mogelijkheden om deze zijde sjaal te dragen. 
Het verhaal achter Magic Artwear 'Salad' - mini.
Het 'Salad'-ontwerp is een samenstelling van verschillende kleuren groen, aubergine, lime, zwart en wit op ‘Iers Mos’ (marmer techniek) om een abstract maar gelaagd schilderij te creëren. 'Salad' neemt een skydive. Van bovenaf gezien ervaren we de schoonheid van de aarde, het landschap smelt samen in een prachtig patroon.
Details:
Afmeting: 68x68cm
Materiaal: 100% zijde (de beste zijde beschikbaar, zijde twill 12.)
De print is van een handgemarmerd ontwerp gemaakt door designduo Cutting the Cake.
Alle Magic Artwear - mini zijn limited collection
The story behind Magic Artwear mini 'Salad'.

The 'Salad' design is made of a composition of different colors green, sand, purple, black and white on to 'Irish Moss' (marble technique) to create an abstract but layerd scenery. 'Salad' takes a skydive. Looking from above we see such beauty. The final destination of the beautiful delicate soft scarf destined to grace the neck, shoulders, waist or head of their new owner! 

But wait there is more with this oh so arty Artwear Mini you can create so much more, wear it as a scarf, a bandana or easily hang it in the magnetic frame (extra item) to create a lovely and soft atmosphere in your home.

Details:

Size: 68x68cm 
Material: 100% Silk (
the finest silk available, silk twill 12.)

The print is from a hand marbled design made by designer duo Cutting the Cake. 

All Magic Artwear - mini are limited collection with a max of 500 pieces delivered to you with an original certificate.

Shipping• See the delivery FAQs for details on shipping methods, costs and delivery times

Magic Clip

€ 14,95

Magic Clip

€ 14,95

De Magic Clip kun je gebruiken om de Art Bandana of gewone bandana om te toveren in een mondmasker. Overdag als een sjaaltje en als je een winkel/trein in moet of je klaar bent met een teugje van je koffie, dan doe je hem eenvoudig omhoog en heb je een mondmasker. In de stof doe je een neusklem (bijgeleverd) en keukenpapier dan zit ie als gegoten. En natuurlijk is de bandana nog steeds te dragen in je haar of als sjaaltje. Kijk hier voor de uitleg.

Transform any square woven scarf into a mouth mask with our magic clip. With this clip you can make a non medical mouth mask and it can be used as a fashionable item.

Great to combine with our Corona Cowboy silk scarf or bandana.

Sale!

Magic Artwear Mini - Earth

€ 79,00 € 59,00
Sale!
Sale!

Magic Artwear Mini - Earth

€ 79,00 € 59,00

Magic Artwear Mini 'Earth'
Deze prachtige zachte zijden sjaal is een musthave in iedereen zijn kledingkast.
Het formaat is 68x68cm, de perfecte maat om er veelzijdig mee om te gaan, hang het op als een decoratief kunstwerk (extra item magnetisch ophangsysteem) of draag het als een sjaaltje.
Het design is gemaakt door kunstenaarsduo Karen en Jolanda van Cutting the Cake, naar aanleiding van een originele marmer schildering. Met deze techniek wordt verf toegevoegd aan een bad van 'Iers Mos', waarna het dessin wordt afgedrukt op stof of papier. Het zijde is van een hoge kwaliteit en wasbaar met de hand.
Met de Magic Clip zijn er nog meer mogelijkheden om deze zijde sjaal te dragen.
Het verhaal achter Magic Artwear 'Earth' - mini.
Het 'Earth'-ontwerp is een samenstelling van verschillende natuurlijke kleuren Roestbruin, grijs, zwart en wit op ‘Iers Mos’ (marmer techniek) om een abstract maar gelaagd schilderij te creëren. 'Earth' neemt een skydive. Van bovenaf gezien ervaren we de schoonheid van de aarde.